Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Стратегічна сесія РАДАБАНКу 2024 – нові горизонти та розвиток

15 Січня 2024p.

РАДАБАНК продовжує свій шлях до вдосконалення та досягнення нових  цілей, саме тому наприкінці минулого тижня відбулася стратегічна сесія за участі Акціонерів та ТОП-менеджменту Банку.

Ведучою сесії стала Світлана Бережна – сертифікований бізнес-тренер, консультант з управління та фасилітатор, яка вже давно співпрацює із Банком.

Однією з головних особливостей сесії стало те, що пошук можливостей для розвитку учасники робили на основі SWOT-аналізу Банку, який завчасно був підготовлений кожним із них.

Цей підхід стимулював ефективну взаємодію між управлінцями та сприяв здобуттю максимального результату від аналітичних дискусій та мозкового штурму.

Аналіз завдань у форматі сесії дозволив:

  • Зосередитися на конкретних цілях, які дозволять Банку залишатися конкурентоспроможним та ефективним в турбулентних умовах ринку;
  • Зробити ще один крок у розробці та адаптації бізнес-моделі Банку під впливом сучасних тенденцій та викликів;
  • Зусиллями команд обрати можливі стратегічні напрямки, які будуть спрямовані на сталий розвиток;
  • Визначити необхідність конкретних змін у внутрішніх процесах для забезпечення більшої ефективності та гнучкості.

РАДАБАНК як і раніше не зупиняється в інтенсивному розвитку, мало того – готовий до масштабування своєї діяльності, оскільки це збігається з амбітними цілями від Акціонерів.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.35 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.