Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Строк поповнення своїх карток РАДАБАНК з карток інших банків без комісії продовжено до 31 жовтня!

30 Вересня 2020p.

Шановні клієнти, повідомляємо Вам, що Ви можете безкоштовно поповнювати свою картку, емітовану РАДАБАНК, з картки будь-якого українського банку за допомогою RB24 для приватних осіб і мобільного додатку RB24, до 31 жовтня 2020 р. включно.

Нагадуємо, щоб скористатися цією можливістю, перевірте оновлення в App Store або Play Market і за необхідності оновіть мобільний додаток.

Як користуватися сервісом:

  • виберіть пункт ПОПОВНИТИ свою картку в головному меню RB24;
  • введіть суму поповнення і при необхідності виберіть іншу картку і натисніть ДАЛІ;
  • введіть свої платіжні реквізити — номер картки, термін її дії та СVV — і натисніть СПЛАТИТИ.

Після успішно виконаної операції Ви можете зберегти або відправити квитанцію на email.

Зарахування коштів здійснюється за лічені хвилини!

 

 

RB24 — це можливість проведення банківські операції з комп’ютера, смартфона або планшета в будь-який час і в будь-якому місці.

В RB24 клієнти можуть здійснювати без обмежень перекази між картками РАДАБАНКУ та платежі з карток РАДАБАНКУ на картки інших українських банків.

В RB24 можна обмінювати до 700 тисяч гривень в еквіваленті на добу. Для онлайн-обміну у РАДАБАНКУ доступні гривні, долари США та євро. Курс обміну в мобільному додатку – вигідніший, ніж у касах банку. До того ж, електронний сервіс працює цілодобово та без вихідних. Щоб скористатись сервісом, достатньо лише відкрити рахунки в національній та іноземній валютах. Мінімальна сума операції обміну валют складає 10 дол. США. Тому купувати валюту на зручну для Вас суму та регулярно поповнювати свій вклад з поповненням або накопичувати валюту на рахунку — дуже вигідно. 

В RB24 можна оформити овердрафт на зарплатну картку. Для отримання ліміту 5 тис. грн достатньо лише подати заявку в RB24. Новим клієнтам овердрафт стає доступним відразу після першого зарахування зарплати, а існуючим клієнтам — майже миттєво після подачі заявки.

Крім того, в RB24 можна оплатити комунальні послуги та поповнити мобільний рахунок. Нещодавно в RB24 стала можлива активація нарахування відсотків на залишок. Достатньо лише у мобільному додатку натиснути кнопку «Активувати» на картці у головному меню RB24, а у веб-версії — кнопку «Активувати» на картці у меню «Картки».

Широкі можливості управління платіжними картками РАДАБАНКУ доступні для Android та IOS. Встановлюйте мобільний додаток RB24 просто зараз! Оплата за підключення та абонентське обслуговування відсутня.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.