Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Сучасне відділення РАДАБАНКу у Дніпрі: Зручність та висока якість обслуговування

23 Серпня 2023p.

РАДАБАНК завжди ставить своїх клієнтів на перше місце, та пропонує їм найвигідніші рішення та високоякісне обслуговування. Саме тому ми з радістю сповіщаємо про важливий крок у поліпшенні відносин зі своїми клієнтами – переїзд Відділення №17 на нову адресу: м. Дніпро, проспект П. Орлика, 16.

Сучасний та ергономічний простір

Нова адреса відділення – це сучасний та стильний простір, створений з урахуванням всіх потреб наших клієнтів. Оновлене відділення відповідає найвищим стандартам комфорту та ефективності обслуговування. Всередині вас приємно здивує просторий та затишний інтер’єр, створений для вашої зручності.

Зручність та висока якість послуг

Наша команда фахівців готова надавати вам найбільш вигідні та індивідуальні рішення, відповідаючи на ваші фінансові потреби. Ми завжди готові допомогти вам з різноманітними банківськими послугами для юридичних та фізичних осіб, включаючи відкриття та обслуговування рахунків, кредитні та дебетові картки, кредитування, інвестування, оренду індивідуальних сейфів, продаж монет та металів та багато іншого.

Професіоналізм та дружелюбність

Незмінним залишається висока якість обслуговування, яку ви завжди отримуєте від команди РАДАБАНКу. Наші досвідчені співробітники готові надати консультації та рекомендації щодо оптимальних рішень для вас. Ми завжди вітаємо вас з посмішкою та готові відповісти на всі ваші запитання.

Запрошуємо вас завітати до нашого оновленого Відділення №17 за адресою: м. Дніпро, проспект П. Орлика, 16. Ми переконані, що ви будете задоволені зручністю та рівнем обслуговування, які вас чекають. РАДАБАНК – ваш надійний партнер у фінансовому світі, завжди готовий до надання найкращих рішень для вас.

РАДАБАНК – працюємо для вас з 1993 року.

 

                             

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку банківських послуг як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як для корпоративних клієнтів, так і для приватних клієнтів. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, встановлені НБУ згідно із законодавством.

АТ «АБ «РАДАБАНК» співпрацює з Пенсійним фондом України з 2012 року як уповноважений банк, через який здійснюється виплата пенсій та грошової допомоги за згодою пенсіонерів та одержувачів допомоги, а з 2018 року — як уповноважений банк України, через який здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ.

РАДАБАНК здобув перемогу в конкурсі Казначейства та входить у число шести банків, які залучатимуться до видачі готівки за чеками органів ДКСУ на 2021-2023 роки.

26 вересня 2022 року за підсумками тридцять сьомого «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів» від РА «Стандарт-Рейтинг» РАДАБАНК увійшов у ТОП-10 банків з найнадійнішим рівнем депозитів. Також зазначено, що РАДАБАНК лідер рейтингу з соціальної відповідальності серед невеликих банків з українським приватним капіталом.

26 жовтня 2022 року РАДАБАНК визнано Банком №1 за депозитними програмами для населення в рамках XIV – Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ – 2022».

У листопаді 2022 року РАДАБАНК вчергове увійшов у ТОП-20 digital-банків України за версією журналу Banker.ua

9 січня 2023 року РАДАБАНК посів 20 сходинку рейтингу «25 ПРОВІДНИХ БАНКІВ УКРАЇНИ ПІД ЧАС ВІЙНИ» за версією «Financial Club», поліпшивши свою позицію на 1 пункт у порівнянні з 2021-м роком, і на 5 пунктів порівняно з 2020-м.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.