Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Тимчасово призупинено можливість підключення функції розрахунків в інтернет та розблокування RB24 через контакт-центр РАДАБАНК

27 Листопада 2020p.

Шановні клієнти!

Задля безпеки Ваших рахунків підключення функції розрахунків в інтернет, розблокування RB24 через КОНТАКТ-ЦЕНТР тимчасово призупинено.

Ці та інші операції Ви можете здійснити самостійно у Вашому RB24.

Шановні клієнти, застерігаємо про новий вид кібершахрайства, яке здійснюється шляхом розсилання шахрайських SMS-повідомлень.

Використовуючи підроблені імена банків, шахраї надсилають клієнтам SMS-повідомлення, які відображаються на мобільних пристроях клієнтів у загальній стрічці SMS-повідомлень від банку, у зв’язку із чим сприймаються як достовірні й легітимні. Таким чином, це може призвести до уведення клієнта в оману та до фінансових втрат.

Тому нагадуємо, у жодному випадку не розголошуйте та не повідомляйте стороннім особам Ваші дані, зокрема:

  • PIN-код картки;
  • тризначний код на звороті картки (CVV2 / CVC2-код);
  • термін її дії;
  • код з SMS;
  • пароль до RB24.

РАДАБАНК ніколи не здійснює запити, в тому числі через SMS-повідомлення та/або телефонні дзвінки своїм клієнтам — держателям платіжних карток щодо перевірки реквізитів виданої платіжної картки або уточнення персональних даних (кодове слово, пароль до інтернет-банкінгу тощо), бо для обслуговування Вашої картки в Банку є вся необхідна інформація.

Якщо Ви стали жертвою шахраїв, напишіть заяву до Кіберполіції, або повідомте про Ваш випадок за телефоном — 0 800 505 170.

Будьте уважні та обережні!


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.