Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

У відділеннях РАДАБАНК можна придбати монету «Я вже тут!»

08 Січня 2020p.

Срібна монета «Я вже тут!» з двома наскрізними сердечками і місцем для фото малюка у футлярі — вже у відділеннях  РАДАБАНК.

Срібна монета  «Я вже  тут!»  — це ідеальний  подарунок на випадок народження дитини чи його хрестин. Завдяки сріблу найвищої проби, оригінальному дизайну і декору у вигляді багатоколірного цифрового друку ця чарівна монета буде нагадуванням про позитивні емоції, що супроводжують появу малюка на світ!

Персоналізуйте свою монету, вклеюючи фотографію малюка на місце, прикрашене цифровим друком.

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» був першим в Україні офіційним постачальником ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору в місті Перт, продає оригінальні монети Польського монетного двору, а також має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. РАДАБАНК увійшов до трійки офіційних дистриб’юторів НБУ і є першим комерційним банком, в якому представлений найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України. Сьогодні купити монети можна в відділеннях Банку в 12 містах України — Дніпрі, Києві, Львові, Харкові, Одесі, Запоріжжі, Тернополі, Хмельницькому, Черкасах, Вінниці, Новомосковську, Кривому Розі, а також зробити замовлення  на сайті


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.