Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Унікальні дорогоцінні монети в РАДАБАНКу

28 Червня 2022p.

Друзі, ми продовжуємо знайомити Вас з найчарівнішими монетами світу, які представлені в РАДАБАНКу.

Наступні монети унікальні, випущені лімітованим тиражем та справляють незабутнє враження вже при першому погляді.

«Арес і Марс» – срібна монета високої колекційної цінності з високим рельєфом. Сучасні переможці та герої гідно оцінять такий подарунок.

Монета з ультрависоким рельєфом з серії «Велика п’ятірка Азії» – «Буйвіл». Одна із знаменитих тварин континенту, якого здобути на полюванні у колоніальні часи вважалось престижним. Наразі, колекціонування монет з цієї серії – найкращий засіб полювання в наші часи.

«Вельзевул» – таємнича монета з виразним містичним дизайном. Селективне покриття міддю є родзинкою монети, яка вирізняє її серед інших.

«Фенікс» – вогненний символ відродження. Одразу декілька технологій обробки в одній монеті. Обробка під старовину, насичений фарбами цифровий друк, поверхня black proof, яка прикрашена ультраточним мікродруком – високохудожнє поєднання, яке світ нумізматики бачить вперше.

«Час летить» – монета найвищої якості «пруф» з 2 унцій чистого срібла та має обмежений тираж – лише 333 монети по всьому світу.

«Чумацький шлях» – монета, викарбувана у якості «чорний пруф» з оздобленням кольором. На реверсі монети зображена вся галактика, у якій розташована наша Сонячна система. Зроблені у високому рельєфі елементи монети додають їй особливого ефекту.

«Аве, Цезар!» – перлина античної архітектури у вигляді монети з чистого срібла за формою подібна Колізею. Найвища медальєрна майстерність та оригінальність монети робить її найкращим подарунком для шанувальників архітектури, мистецтва та історії.

Що оберете Ви для себе або у подарунок?

З будь-яких питань стосовно монет звертайтесь до менеджера найближчого відділення РАДАБАНКу.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.5 44.25
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.