Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

«В єдності – сила» – пам’ятна монета НБУ вже у РАДАБАНКу

12 Липня 2022p.

Національний банк України ввів у обіг пам’ятні монети «В єдності –сила», присвячені всенародному єднанню Українського народу у боротьбі проти російського агресора та міжнародній підтримці, яку Україні надає весь світ.

РАДАБАНК входить до списку банків-дистриб’юторів, що можуть здійснювати продаж пам’ятних монет України та сувенірної продукції в умовах воєнного стану та починаючи з 11 липня 2022 року РАДАБАНК отримує перший транш монет «В єдності –сила» для реалізації у відділеннях міста Київ та вже протягом 2-3 наступних тижнів здійснить їх доставку до інших відділень мережі.

Пам’ятні монети «В єдності – сила» започатковують нову серію «Безсмертна моя Україно». Це – перші монети, які Національний банк вводить у обіг під час війни.

У РАДАБАНКу представлені монети номіналом 5 гривень, виготовлені з нейзильберу масою 16,5 г, в сувенірній упаковці, а також монети номіналом 10 гривень, виготовлені із срібла масою 31,1 г, у стандартній упаковці від НБУ.

На аверсі монет у центрі розміщений Тризуб – малий Державний Герб України, навколо якого зображено стилізовану символічну композицію єднання людей доброї волі в усьому світі – попарно з’єднані руки, замкнуті в коло та оповиті синьо-жовтою стрічкою.

На реверсі монет угорі розміщено півколом написи двома мовами – В ЄДНОСТІ – СИЛА/IN UNITY STRENGTH. Під написами – стилізована композиція з кольорових прапорів 15 країн, які всебічно допомагають Україні в боротьбі з російським агресором: Сполучені Штати Америки, Велика Британія, Польща, Канада, Естонія, Литва, Латвія, Італія, Швейцарія, Чехія, Швеція, Нідерланди, Німеччина, Франція, Японія.

Зверніться до найближчого відділення РАДАБАНКу, щоб придбати монету, поки що у Київських відділеннях, та станьте одним з перших власників символу єдності країн світу, захисту життя, свободи та справедливості.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.5 44.25
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.