Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Вдосконалюємо навички для найкращого обслуговування VIP Клієнтів РАДАБАНКу

03 Червня 2024p.

Фахівці РАДАБАНКу постійно вдосконалюють свої професійні навички, щоб стати кращими для наших клієнтів, адже отримання нових знань та досвіду є найціннішим ресурсом для підвищення якості нашої роботи.

Наприкінці минулого тижня менеджери VIP бізнесу РАДАБАНКу зібралися в Головному офісі в м. Дніпро для участі в черговому тренінгу, орієнтованому на вдосконалення навичок з надання ексклюзивних послуг нашим VIP клієнтам.

Зустріч проходила з ключовими структурними підрозділами Головного офісу. Спікерами виступили: Андрій Грігель, Голова Правління РАДАБАНКу, заступник голови Правління Ольга Соляник, заступник голови Правління Віктор Цикалюк, Начальник управління аналізу та контролю кредитних ризиків Ірина Мамедова, начальник відділу фінансового моніторингу Наталія Сергієнко, начальник відділу розвитку VIP бізнесу Оксана Самоленко.

Менеджери отримали відповіді на актуальні питання щодо операційного обслуговування клієнтів, фінансового моніторингу та кредитних ризиків.

Тренінг проведено начальником відділу навчання та розвитку персоналу, Наталією Слюсар.

Учасники розширили свої знання про портрет клієнта, вивчили нові методи та канали залучення клієнтів, розробили карту залучення клієнтів, а також отримали багато прикладної  інформації.

Постійна реалізація та впровадження навчальних програм для фахівців дозволяє мінімізувати ризики у банківської діяльності, допомагає уникати помилок і виводить якість обслуговування на новий рівень.

РАДАБАНК завжди націлений на розвиток, й ми робимо все можливе, щоб перевершувати Ваші очікування від банківського обслуговування.

 


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.