Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Відкрита розмова про фінанси на момент сьогодення — начальник Департаменту приватного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК» Олена Острініна

06 Грудня 2019p.

Начальник Департаменту приватного бізнесу РАДАБАНК Олена Острініна на запрошення Спілки Українських Підприємців виступила на «Відкритій розмові про фінанси на момент сьогодення», що днями відбулася у м. Дніпрі в юридичній компанії «Правое Дело» на пр. Дмитра Яворницького, 101.

Розуміти зовнішній контекст та бачити потенційні ризики — цього вже недостатньо, аби бізнес був успішним та фінансово результативним. Під час зустрічі Олена коротко і по факту розібрала питання зі світу фінансів, які актуальні для кожного бізнесу, а також безпосередньо для кожного, хто є користувачем будь-якого банку.

Зокрема Олена розповідала про облігації внутрішньої державної позики України — актуальний інструмент інвестування, як з ним працювати; чого чекати від фінансового моніторингу банків; як підприємцю отримати кредит, що важливо для фінансової установи.

Завдяки зустрічі кожен зміг оцінити ризики бізнесу та спроектувати його прибуток за допомогою найсучасніших інструментів від Олени.

У зустрічі взяли участь члени Спілки українських підприємців та усі бажаючі якісно розвивати свій бізнес.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.