Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

З РАДАБАНКом Ваші кошти надійно захищені

16 Червня 2022p.

Як зберегти власні кошти під час війни?

РАДАБАНК турбується про Вас, тому нагадуємо, що й зараз депозити залишаються надійним інструментом для збереження накопичень.

На час воєнного стану та трьох місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану в Україні Фонд гарантування вкладів фізичних осіб відшкодовує кожному вкладнику кошти в повному обсязі, включаючи відсотки, нараховані станом на кінець дня, що передує дню початку процедури виведення банку з ринку.

Це регулюється Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення стабільності системи гарантування вкладів фізичних осіб» № 2180-ІХ від 01.04.2022р, що набрав чинності 13 квітня 2022 року.

Ваші кошти у банку надійно захищені та в будь-якому випадку будуть повернені Вам в повному обсязі, адже повна гарантія вкладів у кризовий період сприяє стабілізації банківської системи, що є важливим кроком на шляху до перемоги.

РАДАБАНК за весь період воєнного стану в повному обсязі виконує свої зобов’язання перед Клієнтами та продовжує бути для Вас надійною та стабільною фінансовою установою.

Отже, розміщуючи вільні кошти в РАДАБАНКу, Ви будете впевнені в 100% захищеності власних накопичень.

А з акційним депозитом від РАДАБАНКу «На Сметь орків» Ви ще й отримаєте 20% річних додаткового доходу, допомагаючи при цьому ЗСУ.

Детальніше про депозитну програму читайте тут. 


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.5 44.25
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.