Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Золоті зливки від Argor-Heraeus S.A. найближчим часом — у всіх відділеннях РАДАБАНКУ!

18 Березня 2021p.

РАДАБАНК уклав угоду з компанією Argor Heraeus S.A. на постачання швейцарського золота. Згідно з умовами контракту, перша партія золотих зливків від 1-го до 100 грамів одного з найбільших виробників світу очікується у відділеннях РАДАБАНКУ вже у квітні 2021 р. й відтоді придбати їх можна буде за найвигіднішою ціною!

Компанія Argor-Heraeus S.A. заснована в 1951 році та сьогодні є одним з найбільших в світі підприємств з переробки дорогоцінних металів (у формі зливків та монет).

Argor-Heraeus S.A. відповідає стандартам і повністю сертифікована:

  • ISO 17025: Accreditation of Laboratory
  • AML Certified Financial intermediary supervised by FINMA
  • LBMA Responsible Gold Guidance Audit

Інвестиційні продукти компанії Argor-Heraeus S.A. можна придбати в багатьох банках Європи та США, а в найближчому майбутньому — в усіх відділеннях РАДАБАНКУ.

Кожен золотий зливок має серійний номер та супроводжується сертифікатом.

АТ «АБ «РАДАБАНК» був першим в Україні офіційним постачальником ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору в місті Перт, продає оригінальні монети Польського монетного двору, а також має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. РАДАБАНК є одним із чотирьох офіційних дистриб’юторів НБУ і першим комерційним банком, в якому представлений найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.35 41
EUR
43.45 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.