Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Зустрічайте ролик обігових пам’ятних монет «Антонівський міст» у відділеннях РАДАБАНКу в м. Київ

14 Листопада 2023p.

Від сьогодні стартує продаж ролика обігових пам’ятних монет НБУ «Антонівський міст» у відділеннях РАДАБАНКу міста Київ. З 16.11.2023 р. монета буде доступна у відділеннях міст Хмельницький, Тернопіль, Черкаси та Вінниця.

Ролик обігових пам’ятних монет «Антонівський міст», присвячений найбільш згадуваному в часи війни мосту в Україні, який є одним з трьох ключових переправ через Дніпро в Херсонській області, стратегічно важливому об’єкту для регіону та країни в цілому.

На сувенірному папері, у який запаковано кожний ролик, окрім написів є зображення Антонівського мосту над хвилями Дніпра та стилізоване зображення військової техніки.

На аверсі монети розміщено малий Державний Герб України та логотип Банкнотно-монетного двору Національного банку України.

На реверсі монет стилізоване зображення Антонівського мосту та річки Дніпро з висоти пташиного польоту, транспортні розв’язки на обох кінцях мосту, що роблять цей міст цікавим і оригінальним.

У ролику 25 монет номіналом 10 гривень.

Завітайте до київських відділень РАДАБАНКу, щоб вже сьогодні придбати ролик:

  • Відділення №8, вул. Митрополита В. Липківського, 16;
  • Відділення №27, пр. В. Лобановського, 123;
  • Відділення №35, вул. Левка Лук’яненка, 21.

 


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.35 41
EUR
43.45 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.