Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Зустрічайте ролик обігових пам’ятних монет «Сили підтримки Збройних Сил України» у відділеннях РАДАБАНКу

25 Травня 2023p.

Вже сьогодні відділення РАДАБАНКу в містах Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Новомосковськ, Запоріжжя, Одеса, Харків, Полтава, Вінниця, Черкаси, Тернопіль та Хмельницький розпочинають продаж ролика обігових пам’ятних монет НБУ «Сили підтримки Збройних Сил України». Відділення міста Львів отримають монети протягом наступного тижня.

Набір присвячений окремому роду сил Збройних Сил України – Силам підтримки, на який покладається оперативне забезпечення інженерної підтримки, радіаційного, хімічного та біологічного захисту, топографічного та гідрометеорологічного забезпечення військ.

На сувенірному папері, у який запаковано кожний ролик окрім написів зображено емблему Сил підтримки ЗСУ та стилізовану старовинну оборонну споруду – палісад.

На аверсі монети розміщено малий Державний Герб України та логотип Банкнотно-монетного двору Національного банку України.

На реверсі монет розміщено емблему Сил підтримки ЗСУ та написи по колу: СИЛИ ПІДТРИМКИ ЗСУ – ЗАВЖДИ ПОРУЧ.

У ролику 25 монет номіналом 10 гривень.

Звертайтеся до відділень РАДАБАНКу, щоб придбати пам’ятні монети вже зараз.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.