Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Звертайте увагу на наявність і розмір франшизи у договорі страхування. НБУ та РАДАБАНК в рамках кампанії #ЗнайСвоїПрава_Страхування

04 Жовтня 2024p.

Франшиза – важливий пункт договору, на який обов’язково варто звернути увагу, обираючи страховий продукт чи програму страхового продукту.

Франшиза – це та частина збитків, яку не компенсує страхова компанія, її доведеться сплачувати самостійно.

Вигода страхової компанії від наявності франшизи очевидна. Страховику не потрібно оплачувати дрібні збитки, а також залучати фахівців та ресурси для оброблення запитів, виплати за якими не перевищують розміру франшизи. Крім того, безумовна франшиза завжди зменшує розмір страхової виплати.

Майже кожен договір страхування можна укласти як з франшизою, так і без неї.

Придбавши страховий продукт із франшизою, Ви заощадите на сплаті страхових премій, але самостійно будете покривати невеликі збитки або «недоотримаєте» частину виплати в разі настання страхових випадків. Відмовившись від франшизи, страхування коштуватиме дорожче, проте Ви будете впевнені, що страхова компанія компенсує як вагомі, так і незначні збитки.

Більше про страхування дізнавайся на сайті з фінансової грамотності «Гаразд» за посиланням.

#ЗнайСвоїПрава_Страхування #ЗСП_Страхування


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.95 41.55
EUR
44.6 45.35
PLN
10.4 10.6

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.