Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Аналіз курсу валют 9 – 23 серпня – експерт РАДАБАНКУ

16 Серпня 2021p.

У період традиційного літнього затишшя гривня продовжує укріплювати свої позиції відносно долару США з причини того, що продавців валюти  поки що значно більше, ніж її покупців. Окрім того, Нацбанк не покупає на МВРУ значні об’єми валюти, що сприяє стабілізації курсу гривні. Начальник департаменту по роботі на міжнародних ринках та грошового обігу АТ «АБ «РАДАБАНК» Сергій Гнезділов аналізує коливання курсу валют та робить прогноз поведінки ринку на поточний тиждень.

– Весь тиждень курс долара продовжував повільне зниження, досягнувши 26,78/26,88 на готівковому ринку, який слідував за міжбанком. Коли на міжбанківському ринку тривали продажі обсягів експортерами, НБУ для балансування ринку періодично відкуповував у резерви. Ринок тим часом намагається знайти «дно», яке весь час опускається. Нерезиденти плавно виходять з гривневих паперів, але їх покупки ніяк не впливають на ринок.

Прогноз на тиждень готівкового ринку – 26,60/26,90.

Хочете бути у курсі актуальних курсів валют РАДАБАНКУ? Підписуйтесь на телеграм-канал КУРС РАДАБАНК за посиланням.

За матеріалами Maanimo.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.