Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Ексклюзивні монети у РАДАБАНКУ для поціновувачів таємничості та містики

13 Серпня 2021p.

П’ятниця 13-те – містичний та таємничий день, овіяний міфами та легендами. Існує безліч забобонів щодо цієї дати. Уявлення про містичну складову п’ятниці, що припадає на 13-те число, формувалися впродовж тисячоліть і досі вона вважається нещасливою у багатьох культурах. Та варто пам’ятати, щоб цей день видався вдалим, треба звернути увагу на позитивні думки та мрії.

Для поціновувачів краси та містики РАДАБАНК приготував дещо особливе – срібні монети виробництва Польського монетного двору:

Вельзевул – дві унції чистого срібла та загадковості. Падіння і гріх, зображені на одній монеті. Чарівна та виразна – монета зацікавить тих, кого приваблює темна сторона буття.

Скарбек – дух шахти – монета-талісман, з зображенням духу-охоронця природних ресурсів та помічника щирих та працьовитих людей. Виготовлена з чистого срібла, з багатою стилістикою та оригінальною вставкою – монета стане чудовим подарунком для поціновувачів культури західних слов’ян.

Протилежні за значенням та схожі своєю загадковістю – монети стануть чудовим доповненням будь-якої колекції або оригінальним подарунком.

Монети можна придбати у відділеннях Банку в 12 містах України – Дніпрі, Києві, Львові, Харкові, Одесі, Запоріжжі, Тернополі, Хмельницькому, Черкасах, Вінниці, Новомосковську, Кривому Розі, а також зробити замовлення на сайті.

Поспішайте, монети в обмеженій кількості!

Ці та інші монети можна придбати тут.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.