Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Автокредитування від РАДАБАНК — у ТОП-5 кращих кредитних програм

21 Грудня 2019p.

Автокредитування від РАДАБАНК посіло 4-й сходинку серед кредитних програм на придбання б/у іномарки на 5 років. Аналітики сайту Prostobank досліджували кредитні пропозиції більш ніж 30 найбільших українських банків.

Чому так мало банків працює у сегменті кредитування на придбання іномарки б/у розповідає Олена Яценко, начальник департаменту роздрібного бізнесу РАДАБАНК:

«Невелика кількість банків, що працюють у сегменті кредитування на придбання іномарки б/у, зумовлено тим, що щорічно понижується вартість застави на 12–17% порівняно з початковою. Його ліквідність падає і виникає вірогідність того, що автокредит стане незабезпеченим. А у разі його непогашення позичальником кредитор може отримати збитки».

Також Олена Яценко відзначила, що банки використовують обмеження, пов’язані з віком транспортного засобу, а в деяких випадках під обмеження попадає в пробіг автомобіля.

У зв’язку з цим більш ретельно прораховуються ризики такого виду кредитування і банк індивідуально приймає рішення про кредитування у цьому сегменті.

 

За матеріалами Prostobank

https://www.prostobank.ua/avto_v_kredit/stati/10_99_godovyh_minimalnaya_stavka_po_kreditam_na_pokupku_b_u_inomarki_srokom_na_5_let_na_20_12_2019


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.