Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Благодійний вечір авторської поезії Олени Острініної, начальника департаменту приватного бізнесу РАДАБАНКУ

23 Червня 2021p.

Нещодавно в місті Дніпро відбувся благодійний вечір авторської поезії Олени Острініної, начальника департаменту приватного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК», на користь підопічної Благодійного Фонду «Kiddo» Лєри Космакової.

Захід був присвячений публікації першої авторської збірки поезії «Мій світ» Олени Острініної. Як давній друг, амбасадор і помічник БФ «Kiddo», вона звернулась до організації з ініціативою провести благодійну презентацію її книги на користь когось з підопічних фонду.

Було вирішено змінити світ 13-річної Лєри Космакової, яка потребує термінової операції на хребті, щоб здобути свободу і забути про біль, адже дівчинка в даний момент може пересуватися тільки в інвалідному візку.

Умовою участі в заході, присвяченому поезії, музиці та благодійності, було придбання збірки віршів Олени, 100% коштів від продажу якої було спрямовано на терміновий збір для Лєри.

Впродовж заходу гості придбали книг на суму майже 40 000 гривень. А завдяки Світлані Селіній, засновниці мережі Fit Haus, збір був припинений, адже Світлана придбала збірку за 87 000 гривень, тим самим подарувавши дівчинці шанс на повноцінне та здорове життя.

Вечір поезії пройшов у теплій та невимушеній атмосфері. Дебют Олени Острініної підтримали більше 60-и гостей: друзі, представники колективу РАДАБАНКУ, партнери, а також амбасадори та постійні доброчинці фонду «Kiddo».

Свою подяку Олені за розвиток напрямку корпоративної соціальної відповідальності виказала Голова Наглядової Ради АТ «АБ «РАДАБАНК» – Тетяна Городницька.

«Дякую, друзі, за Вашу причетність до частинки моєї душі, за теплі відгуки про мою поезію. За внесок у добру справу Kiddo та за створену атмосферу вечору. Ви наповнили мене новою силою та надихнули творити», – виказала подяку гостям заходу Олена Острініна.

За матеріалами dp.informator.ua.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.