Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК взяв участь в експозиції виставки «АГРО-2021»

22 Червня 2021p.

З 8 по 11 червня в Києві відбулася 33-я Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2021» та IV Агрополітічний форум, присвячений 2-м ключовим темам – земельній реформі та інструментам фінансування аграріїв.

У виставці взяли участь більше 1000 компаній з усіх куточків країни. Учасники продемонстрували найновіші галузеві досягнення та інноваційні рішення, сучасну сільськогосподарську техніку та устаткування на АГРО-2021. Подивитися на довгоочікувані аграрні новинки впродовж 4-х днів прийшло понад 90 тисяч відвідувачів.

РАДАБАНК, як один з лідерів банківського ринку в номінації «Аграрний банк» за версією журналу БІЗНЕС, також долучився до заходу та презентував найвигідніші пропозиції для агропромислового комплексу.

Окрім основних можливостей для Бізнесу, таких як:

  • Депозитні та кредитні програми;
  • Розрахунково-касове обслуговування;
  • Міжнародні розрахунки;
  • Зарплатні проекти;
  • Банківські гарантії та інше.

Особливу увагу було приділено програмі фінансування аграріїв, яка розроблена з урахуванням потреб Клієнтів даної сфери.

  1. Кредити на поповнення обігових коштів (рефінансування кредиту в іншому банку), що дозволяє підприємству отримати необхідні кошти для закупівлі або ремонту основних засобів, придбання товарів, оплати послуг, погашення кредиторської заборгованості перед постачальниками та інше;
  2. Кредит на придбання нової сільськогосподарської техніки, устаткування транспорту для ведення більш ефективної господарської діяльності;
  3. Кредитування агропромислового комплексу в рамках програми «Підтримка аграріїв шляхом здешевлення кредитів»;
  4. Кредит під заставу зерна (на елеваторі), що дає можливість сільгоспвиробнику отримати оборотні кошти для здійснення господарської діяльності та утримувати врожай для продажу в період вищих цін на продукцію;
  5. Авалювання товарного векселя – отримання товару чи послуги без відволікання необхідних обігових коштів до моменту реалізації продукції та отримання власних коштів для розрахунку з постачальником.

Докладніше про фінансування агропромислового комплексу тут.

Потрібна консультація? Залишайте заявку та отримуйте детальні відповіді на свої питання у будь-який зручний спосіб:

  • За телефоном,
  • Замовляйте відео-консультацію,
  • Або запросіть менеджера до Вашого офісу.

Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.