Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Чарівно-містичні монети від РАДАБАНКу до Хелловіну

26 Жовтня 2022p.

Вже незабаром яскраве та наймістичніше свято, яке нікого не залишає байдужим – Хелловін.

РАДАБАНК пропонує Вам дещо цікаве до нього. Окрім солодощів, жахливих прикрас та дивних образів додайте до святкування дещо неповторне – ексклюзивні монети, які причаровують своєю таємничістю.

Цернуннос – язичницький могутній бог. Він вважався «володарем усього дикого», квінтесенцією життя та природи, символом вітальності, котра з приходом осені набирає темних барв та засинає до наступної весни. Вражаючі 3 унції срібла з античним покриттям поверхні. Монета викарбувана у кількості лише 999 екземплярів на весь світ.

Циклоп – одноокий велетень, проте, один з наймогутніших персонажів античної міфології. Майстерна обробка цієї монети викликає захоплення навіть у найвимогливіших любителів нумізматики. Дві унції чистого срібла, непідвладна часу обробка під старовину, високий рельєф, що передає навіть найдрібніші деталі – все це вирізняє монету поміж інших та робить її неповторною.

Скарбек – дух підземелля, який вважався охоронцем природних ресурсів землі та оберігав приховані у її надрах скарби. Цей дух доброзичливий, допомагає працьовитим та щирим людям, але може помститися ледачим та скупим. Монета зі срібла найвищої проби з багатою стилістикою та оригінальною вставкою.

Вельзевул – диявольський і злісний Вельзевул ототожнюється з Люцифером, саме тому він відіграє важливу роль в іконографії багатьох культур як уособлення злих сил. Цей грішний ангел і верховний вождь пекельної імперії часто зображується як демон або повелитель мух.

Бажаєте побачити ці монети у власній колекції або побалувати близьких оригінальними подарунками?

Звертайтесь до РАДАБАНКу та ми допоможемо зробити це свято більш яскравим.

Обирайте свою особливу монету за посиланням.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.6 44.35
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.