Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК – Банк №1 за депозитними програмами для населення за оцінкою Міжнародного Фінансового Клубу «БАНКИРЪ»

27 Жовтня 2022p.

26 жовтня Міжнародний Фінансовий Клуб «БАНКИРЪ» спільно з банківськими та фінансовими експертами провів Міжнародний Форум «MORE DIGITAL BANKING & Wartime and money».

В рамках форуму відбулася урочиста церемонія нагородження переможців XIV – Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ – 2022», в якому РАДАБАНК щороку бере участь.

АТ «АБ «РАДАБАНК» визнано Банком №1 за депозитними програмами для населення за версією МФК «БАНКИРЪ».

Переможців було визначено експертами – партнерами Клубу, до яких увійшли представники Національного банку України,  Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Міністерства фінансів України, Асоціації банків України (АУБ), Незалежної асоціації банків України (НАБУ), Європейської Бізнес Асоціації (ЕБА), Української Асоціації Фінтех та інноваційних компаній.

Для вручення нагороди було запрошено Андрія Грігеля, Голову Правління АТ «АБ «РАДАБАНК».

«Хочу подякувати всім, хто так високо оцінив нашу роботу! Ця нагорода є для нас важливою оцінкою нашої праці, адже кожного року ми беремо участь та отримуємо дипломи в різних номінаціях, які підтверджують успіх нашої сумлінної роботи на фінансовій ниві. Цього року – ми стали «Банк №1 за депозитними продуктами для населення. Основою нашої співпраці з Клієнтами та Партнерами завжди була довіра та впевненість у надійності РАДАБАНКу. Якісний сервіс, стабільність, комфортні умови обслуговування та конкурентні ставки за депозитами – ось що робить РАДАБАНК привабливим для розміщення тимчасово вільних коштів», – зазначив Андрій Грігель.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.6 44.35
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.