Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Час добрих справ. РАДАБАНК на благодійному вечорі «Життя як диво»

24 Грудня 2021p.

Напередодні новорічних свят саме час для добрих справ, бо кожен з нас мріє про життя, в якому здійснюються мрії та бажання.

Саме тому до Дня Святого Миколая завдяки засновникам Grande Production Studio Ользі Казначеєвій та Вікторії Шевчук відбувся благодійний захід «Життя як диво», в якому АТ «АБ «РАДАБАНК» в особі начальника департаменту приватного бізнесу Олени Острініної виступив партнером.

Захід присвятили збору коштів для підопічної Благодійного Фонду «Kiddo» п’ятирічної Поліни Новарчук, яка понад два роки бореться з раком крові. Організатори вечору влаштували благодійний аукціон, до якого долучився й РАДАБАНК, передавши інвестиційні монети в якості лоту. Вартість набору монет в ході аукціону підвищилася у декілька десятків разів і врешті решт лот був придбаний сімейною парою, а гроші від продажу пішли на курс реабілітації маленької Поліни.

Також кошти збирали продаючи смачне новорічне печиво та всі охочі могли здійснити пожертви до коробів Добра.

В результаті загальна сума збору перевищила всі очікування та завдяки цьому Поліна Новарчук матиме кошти для відновлення, адже попереду у дівчинки тривала реабілітація, обстеження та лікування дорогими препаратами.

Участь РАДАБАНКу в подібних заходах має величезне значення. Це не лише наша соціальна відповідальність як Банку, це те, що відбиває цінності компанії. Ми щиро віримо, що, об’єднавшись для здійснення добрих справ, ми зможемо надати набагато більше допомоги тим, хто особливо цього потребує.

 

РАДАБАНК бере участь у заходах з фінансової грамотності дітей та молоді. У січні 2020 р. вперше виступив інформаційним партнером студентського гранту на навчання в рамках соціального проєкту «Scholarship в Україні». У 2021 році відбувся вже 3-й конкурс поспіль, який підтримав РАДАБАНК.

РАДАБАНК співпрацює з Університетом митної справи та фінансів. Зокрема у червні 2021 року РАДАБАНК, як постійний партнер Університету в заходах впровадження фінансової грамотності, долучився до відкриття експозиції «Валюти та монети країн світу» в будівлі фінансового факультету.

РАДАБАНК бере участь у благодійних заходах. Зокрема в червні 2021 р. пройшов благодійний вечір авторської поезії Олени Острініної, начальника департаменту приватного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК»метою якого був збір коштів на користь підопічної Благодійного Фонду «Kiddo».

Окрім цього РАДАБАНК виділив грант та підтримав реалізацію проєкту реконструкції та модернізації STL-Центру в Дніпрі.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.4 41.1
EUR
43.5 44.25
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.