Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Купуйте ексклюзивні монети та монети зі знижкою до Нового Року у РАДАБАНКу

23 Грудня 2021p.

Напередодні свят найактуальніше питання – що подарувати близьким та коханим людям? А якщо це бізнес-партнер, то вимоги до подарунка зростають.

Зараз, напередодні Нового Року та Різдва, РАДАБАНК пропонує Вам придбати монети – безпрограшний варіант подарунка, а деякі зі знижкою до 25%!

Пропонуємо Вашій увазі монети з новорічною тематикою.

Срібна монета «Щасливого Різдва!» прикрашена традиційним різдвяним вінком та позолоченою зірочкою. Яскрава та святкова з казковою стилістикою монета довго нагадуватиме Вам про неповторні миті Нового року та Різдва.

«Зимове диво» – срібна монета в кулі зі снігопадом є однією з найунікальніших концепцій монет, яка робить нумізматику привабливою для ширшої публіки. Така монета стане прикрасою будь-якого інтер’єру, а може навіть сімейною реліквією, що передаватиметься з покоління в покоління.

Також у РАДАБАНКу Ви знайдете монети на будь-який смак із зображенням тигра – благородного хижака, який із приходом 2022 року вступає у свої права.

До наступного року Чорного Водяного Тигра Монетний двір Польщі випустив неймовірну срібну монету з покриттям рутенієм, локальною позолотою та кристалом. Ця монета виділяється серед інших завдяки своїй неймовірно красивій обробці.

А якщо Ви бажаєте здивувати, подаруйте незвичайну 3D монету «Чарівний тигр» від Монетного двору Майєру (Німеччина). Викарбувана з 1 унції чистого срібла, монета виглядає як скульптура, що прикрасить Ваш дім чи офіс.

Для більш статусних подарунків РАДАБАНК пропонує найексклюзивніші монети, які виділять Вас серед інших дарувальників.

Монета «Рік Білого Тигра 2022» від Монетного двору м. Перт (Австралія). На реверсі монети зображений чудовий білий тигр, що підіймається серед гірських вершин.

Ще одна монета, яка буде гідно оцінена – «Тигр» із серії «Велика п’ятірка Азії». Оскільки РАДАБАНК є єдиним в Україні дистриб’ютором цієї ексклюзивної монети, купуючи її, Ви станете власником неповторного подарунку.

Монета із символом наступного року від РАДАБАНКу припаде до смаку як поціновувачам благородних металів, естетики та краси, так і тим, хто вірить, що символ цього знаку в будинку принесе власнику щастя та удачу на весь рік.

Оберіть свою унікальну монету за посиланням.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.4 41.1
EUR
43.5 44.25
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.