Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Чи є сенс купувати золоті зливки — експерт РАДАБАНК

15 Квітня 2020p.

У березні 2020 р. спостерігалося рекордне зростання цін на золото. Чи є сенс купувати зливки зараз, розповідає Анна Турська, начальник відділу розвитку бізнесу банківських металів РАДАБАНК.

Історично золото вважається однією з найнадійніших форм заощаджень. Це актив, який має високу збереженість і стабільністю, завдяки цьому фінансовому інструменту можна диверсифікувати інвестиційний портфель. «Золоті зливки завжди ліквідні, і так, справді, зараз спостерігається підвищення попиту на зливки золота, і на даний момент такі інвестиції варто більше розглядати як спосіб збереження активів від знецінення, — зазначає Анна Турська. — Зараз увесь світ переживає непросту ситуацію у зв’язку з пандемією, багато сфер економіки входять у період стагнації і рекордне зростання цін на золото у березні 2020 року є прямим відображенням вищевказаних процесів на світовій арені», — резюмує Анна.

За матеріалами Prostobank


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.