Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК створив навчальний ролик про те, як обмінювати валюту не виходячи з дому за допомогою RB24

16 Квітня 2020p.

Шановні клієнти! Ми продовжуємо серію навчальних роликів та раді представити наше друге відео. Воно про те, як можна продавати, купувати та обмінювати валюту, не виходячи з дому, за допомого мобільного додатку RB24.

Щоб здійснити валютообмін, оберіть відповідний пункт у головному меню RB24. На сторінці обміну валют відображені поточні курси, які формуються для онлайн-обміну. Для того, щоб придбати чи продати валюту, у Вас повинні бути валютний рахунок або картка (навіть віртуальна). Якщо Ви не маєте потрібного валютного рахунку, то Ви можете відкрити його самостійно.

Оберіть потрібну операцію у меню «Обмін валют». Заповніть всі необхідні поля. Джерело, або з якого рахунку буде здійснено операцію. Отримувач, або на який рахунок буде зарахована валюта або гривня, та суму для обміну або суму валюти, яку бажаєте отримати. Тисніть «Далі». Потім «Створити». Готово! Ваша операція в опрацюванні.

Цей навчальний ролик знаходиться за посиланням

Проводьте карантин з користю!


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.