Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Чи варто очікувати пожвавлення ринку в кредитуванні новобудов — експерт РАДАБАНК

13 Вересня 2019p.

Кредити на придбання новобудови: які тенденції минулого періоду 2019 року і чи варто очікувати пожвавлення ринку, розповідає начальник департаменту роздрібного бізнесу РАДАБАНК Олена Яценко.

«У першому півріччі 2019 р тенденції видимого зростання кредитування в цьому сегменті не спостерігалося, воно було стабільним, — розповідає Олена Яценко. — Сьогодні практично у всіх великих містах країни збільшилася кількість новобудов і на ринку зросла пропозиція нового житла. Найчастіше в іпотеку на первинному ринку оформлюються одно- і двокімнатні квартири, так званий економ-варіант — смарт-квартири, студії та под. До того ж такий сегмент більш ліквідний», — доповнила Олена.

Крім того, Олена Яценко зазначила, що забудовники активно розвивають партнерські програми з банками, оплачуючи частину відсотків по кредиту за покупця. Клієнти купують таке житло для майбутнього проживання, а також в якості інвестування в споруджуваний об’єкт нерухомості з метою подальшого перепродажу. Українці вкладають гроші в нерухомість і успішно співпрацюють з банками.

«У напрямку кредитування новобудов до кінця 2019 р різкого пожвавлення не передбачається», — резюмує начальник департаменту роздрібного бізнесу РАДАБАНК Олена Яценко.

 

За матеріалами Prostobank

https://www.prostobank.ua/zhile_v_kredit/stati/top_11_luchshih_kreditov_na_pokupku_zhilya_v_novostroyke_srokom_na_15_let_na_13_09_2019


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.