Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Відділення №10 РАДАБАНК відзначає 5-річчя!

16 Вересня 2019p.

16 вересня 2019 р відділення №10 РАДАБАНК відзначило 5-річчя своєї успішної діяльності. Відділення у м Дніпро працює за адресою: просп. Слобожанський, 87 і за 5 років здобуло  репутацію надійного фінансового партнера.

За словами заступника голови правління АТ «АБ «РАДАБАНК» Юрія БАБАЄВА, відділення №10 РАДАБАНК впевнено зайняло свою нішу універсального банку на фінансовому ринку міста Дніпро й напрацювало багато постійних клієнтів.

«Нас поважають за стабільність, індивідуальний підхід до кожного клієнта і, звичайно, за вигідні умови, які пропонує банк. Хочу висловити щиру подяку всім клієнтам, партнерам, колективу банку і побажати згуртованості, нових горизонтів у розвитку, міцного здоров’я і благополуччя!», — сказав заступник голови правління ЮРІЙ БАБАЄВ.

«Ми пропонуємо нашим клієнтам високу якість продуктів та обслуговування. Зокрема, розрахунково-касове обслуговування, валютні операції, сучасні системи дистанційного обслуговування і пенсійну програму, в рамках якої пропонуємо отримувати відсоток на залишок коштів. А також цілодобову лінію підтримки клієнтів, — підкреслила начальник відділення №10 РАДАБАНК в м. Дніпро Звард ПОГОСЯН. — РАДАБАНК був першим в Україні офіційним постачальником ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору в місті Перт, продає оригінальні монети Польського монетного двору, а також має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. Тепер тематика представлених в банку монет настільки різна, що завжди можна знайти відповідну монету для кожного», — резюмувала Звард.

Нагадаємо, з нагоди 5-річчя успішної роботи відділення №10 РАДАБАНК проводить акцію для всіх клієнтів. Кожен бажаючий, хто 16 вересня прийде у відділення в Дніпрі за адресою: просп. Слобожанський, 87, може придбати будь-яку іноземну монету зі знижкою 10%!

 

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований в 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. У 2019 р. увійшов до рейтингу «50 провідних банків України». У липні 2019 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний».


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.