Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Де найнижчі тарифи на переказ $500 в Казахстан — експерт РАДАБАНК

01 Жовтня 2019p.

Найбільш простим і поширеним способом переказу грошових коштів у країни ближнього зарубіжжя на сьогоднішній день є системи термінових переказів. Конкуренція серед компаній, що здійснюють грошові перекази, дозволила зробити доступними тарифи для переказу грошей, у тому числі в країни ближнього зарубіжжя. Хоч Казахстан і не входить в п’ятірку країн, куди українці найчастіше відправляють грошові кошти, попит на відправлення переказів в цю країну значний.

Начальник управління розробки продуктів роздрібного та малого бізнесу РАДАБАНК Дмитро Лаврушин розповів, що при виборі системи грошових переказів клієнт зазвичай керується кількома факторами. Поряд з низькими тарифами оцінюється розгалуженість пунктів відправлення-отримання переказів, а також швидкість і зручність обслуговування.

Переказати кошти у Казахстан можна за допомогою наступних систем грошових переказів: Western Union, MoneyGram, RIA, Welsend. Тариф на переказ грошових коштів у Казахстан у перерахованих системах переказів коливається у межах 1,5% -2,5%.

«З урахуванням розгалуженої мережі пунктів відправлення-отримання переказів і вигідного тарифу я рекомендував би для переказу грошових коштів в Казахстан систему Western Union, — зазначив Дмитро Лаврушин. — Разом з цим варто відзначити швидке зростання кількості переказів із використанням карткових рахунків та електронних гаманців. Такі перекази можна здійснювати не виходячи з дому. Ці способи грошових переказів вважаю найбільш перспективними», — додав начальник управління розробки продуктів роздрібного та малого бізнесу РАДАБАНК.

 

За матеріалами Prostobank

https://www.prostobank.ua/denezhnye_perevody/stati/gde_samye_deshevye_tarify_na_perevod_500_v_kazahstan_na_20_09_2019


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.