Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Як правильно вибрати банк для розміщення цінностей в індивідуальному сейфі — експерт РАДАБАНК

30 Вересня 2019p.

Яким вимогам повинна відповідати банківська скринька, розповідає начальник Департаменту приватного бізнесу РАДАБАНК Олена Острініна.

«При виборі банку необхідно враховувати віддаленість його від дому, офісу, графік роботи фінансової установи, наявність сейфів необхідного вам розміру, можливість оформлення оренди з одночасним доступом двох і більше осіб, наявність переносних боксів, — зазначає Олена Острініна.  — Розміщуючи свої цінності в орендованому сейфі, клієнт зацікавлений не тільки в їх безпечному зберіганні, а й у конфіденційності. Тобто ні банк, ні треті особи, крім випадків, передбачених законом, не повинні мати можливості без відома користувача ознайомитися з вмістом скриньки», — додала Олена.

Також, Олена Острініна звертає увагу клієнтів на те, що перед підписанням договору оренди варто уважно прочитати усі пункти договору. Сам депозитарій повинен бути розташований у відокремленому приміщенні, закритому для звичайних відвідувачів банку, а також мати окремий вхід. Іноді також важливі фізичні параметри депозитарію (температура й вологість) для зберігання картин, предметів мистецтва, антикваріату; наявність вогнетривкого сейфа і протипожежної системи.

 

За матеріалами Prostobank

https://www.prostobank.ua/yacheyki/stati/kak_pravilno_vybrat_bank_dlya_razmescheniya_tsennostey_v_individualnom_seyfe


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.