Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Депозит «ОГО НА СТРОК» у доларах США найкращий в Україні! Та що відбувається в сегменті депозитів у іноземних валютах – експерт РАДАБАНКУ

31 Травня 2021p.

Prostobank.ua дослідив умови депозитів у доларах США строком на 1 місяць. У дослідженні взяли участь всі депозити, з будь-якою виплатою відсотків незалежно від можливості їх поповнення або часткового зняття внеску. Станом на 17 травня поточного року було розглянуто 34 пропозиції від найбільших українських банків, у тому числі й РАДАБАНКУ.

Депозит «ОГО НА СТРОК» посів 1 місце у ТОП-17 кращих депозитних програм у доларах США строком на 1 місяць.

Суттєві характеристики депозиту:

  • Відсоткова ставка від 0,75% до 2,05% у доларах США;
  • Термін вкладу від 1 місяця до 2-х років;
  • Мінімальна сума вкладу 100 доларів, максимальна – необмежена.

А що ж відбувається у сегменті депозитів населення в іноземних валютах – розповідає начальник управління розробки продуктів роздрібного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК» Дмитро Лаврушин.

За даними Національного банку України у першому кварталі 2021 року ставки за депозитами в іноземній валюті продовжували своє падіння. В порівнянні з 2020 роком воно не настільки значне, але схоже на те, що відсоток за внесками у цьому сегменті сягає свого мінімуму.

Деякі банки вже сьогодні пропонують розмістити гроші в іноземній валюті під символічний відсоток – 0,01%, а деякі взагалі відмовляються приймати внески в іноземній валюті.

Падіння відсоткової ставки за такими внесками суттєво позначилося на динаміці депозитного портфеля в іноземних валютах. В першому кварталі 2021 року депозитний портфель банків України, як в доларах США, так і в євро, показав хоча і незначне, але зниження.

Вкладники як і раніше віддають перевагу збереженням у національній валюті внаслідок їх високої дохідності.

 


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.4 41.1
EUR
43.45 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.