Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК посів 21 місце рейтингу «50 провідних банків України 2021 року»

28 Травня 2021p.

27 травня компанія «Фінансовий клуб» в рамках Церемонії FINANCIAL CLUB AWARDS – 2021 оголосили лідерів фінансового ринку держави: переможців щорічного проекту «50 провідних банків України». І РАДАБАНК посів 21-е місце у рейтингу, що на 4 пункти вище порівняно з 2020-м роком, та на 10 пунктів порівняно з 2019-м.

«Підвищення позицій РАДАБАНКУ у рейтингу «50 провідних банків України» з 25-го місця на 21-е говорить про те, що ми обрали вірну стратегію, яка щороку підіймає нас на новий рівень. Але це було б дуже важко без довіри наших Клієнтів та без командної та злагодженої роботи. І це надихає нас і надалі впевнено прямувати до поставлених цілей та вдосконалювати якість фінансових продуктів й обслуговування», – підкреслив Голова Правління АТ «АБ «РАДАБАНК» Андрій Грігель.

В церемонії взяли участь близько 80 діячів, серед яких представники органів влади, акціонери, голови правління та топ-менеджери банків, а також учасники фінансового та юридичного ринку.

Рейтинг був складений на підставі щомісячних даних Національного банку, квартальної та річної звітності, а також внутрішньої інформації банків. Дослідницька група враховувала дані за більш ніж за 120 показниками: розмір статутного капіталу, обсяг коштів, залучених від фізичних та юридичних осіб, обсяг виданих кредитів, прибуток та збиток у 2020 році, кількість відділень банку, кількість зон самообслуговування в форматі 24/7, кількість балів, отриманих банком за участь у кожному з 16 рейтингів окремих напрямів банківських послуг тощо.

За підсумками аналізу стало зрозуміло, що коронакриза кинула багато складних викликів банківському сектору України, але АТ «АБ «РАДАБАНК» витримав всі ці складнощі завдяки вчасній адаптації до будь-яких умов ринку та підвищив свої показники ефективності.

 

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований у 1993 році і працює на ринку як універсальний банк. Стратегія РАДАБАНКУ спрямована на розвиток бізнесу з урахуванням зовнішніх змін, споживчих звичок і попиту. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, встановлені НБУ згідно з законодавством.

АТ «АБ «РАДАБАНК» отримав  27,7 млн грн чистого прибутку* за результатами роботи у 2020 році.  При цьому загальний обсяг активів АТ «АБ «РАДАБАНК» зріс за рік більш ніж у півтора рази та досяг на 1 січня 2021 р. майже 2,9 млрд грн. Портфель кредитів, наданих юридичним та фізичним особам досяг майже 1,3 млрд грн., що на 17% більше порівняно з аналогічною датою минулого року.

АТ «АБ «РАДАБАНК» співпрацює з Пенсійним фондом України з 2012 року як уповноважений банк, через який здійснюється виплата пенсій та грошової допомоги за згодою пенсіонерів та одержувачів допомоги, а з 2018 року — як уповноважений банк України, через який здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та  заробітної плати працівникам бюджетних установ.

РАДАБАНК отримав перемогу в конкурсі Казначейства та входить у число шести банків, які залучатимуться до видачі готівки за чеками органів ДКСУ на 2021-2023 роки.

АТ «АБ «РАДАБАНК»  приєднався до державної програми «Доступні кредити 5-7-9%», що передбачає спрощення доступу підприємств малого та середнього бізнесу до банківського кредитування.

АТ «АБ «РАДАБАНК» регулярно отримує підтвердження довгострокового кредитного рейтингу Банку на рівні uaAA інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний».

Банк входить у ТОП-20 digital-банків України за версією журналу Banker.ua, а у березні 2021 р. увійшов у ТОП-3 номінації «Аграрний банк» рейтингу журналу БІЗНЕС.

*За попередніми неаудійованими даними.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.4 41.1
EUR
43.45 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.