Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Депозит «ОГО НА СТРОК» у ТОП-5 рейтингу кращих депозитних програм у євро! Та які зміни в сегменті депозитів у іноземних валютах – експерт РАДАБАНКУ

13 Липня 2021p.

Prostobank.ua дослідив умови розміщення депозитів в євро строком на 6 місяців. У дослідженні взяли участь всі депозити, з будь-якою виплатою відсотків та незалежно від можливості поповнення або часткового зняття внеску. Станом на 6 липня було розглянуто 105 депозитних програм від 20 найбільших банків України, в тому числі й РАДАБАНКУ, та відібрано по одній кращій пропозиції від кожного банку.

Депозит «ОГО НА СТРОК» увійшов до ТОП-5 кращих депозитних програм України в євро строком на 6 місяців.

Суттєві характеристики вкладу:

  • Відсоткова ставка від 0,35% до 1,30% у євро;
  • Термін вкладу від 1 місяця до 2-х років;
  • Мінімальна сума вкладу 100 євро, максимальна – необмежена.

«Наразі, у сегменті депозитів населення не відбуваються значні зміни. За даними Національного банку України у першому кварталі 2021 року ставки за депозитами в іноземній валюті продовжували своє падіння і відсоток за внесками у цьому сегменті сягає свого мінімуму, така тенденція зберігається й зараз. Деякі банки вже сьогодні пропонують розмістити гроші в іноземній валюті під символічний відсоток – 0,01%, а деякі взагалі відмовляються приймати внески в іноземній валюті. Вкладники як і раніше віддають перевагу збереженням у національній валюті через їх високу дохідність», – зазначив начальник управління розробки продуктів роздрібного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК» Дмитро Лаврушин.

За матеріалами Prostobank.ua.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.