Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Ексклюзивні срібні монети Польського монетного двору! Нове надходження вже у відділеннях РАДАБАНКУ

12 Липня 2021p.

РАДАБАНК пропонує нові ексклюзивні та оригінальні монети виробництва монетного двору Польщі. Всі монети – високого класу обробки та виконана в оригінальній техніці. Кожна – справжній витвір мистецтва.

Сонячний скарабей – метафоричне втілення сонця та полум’я, сподобається поціновувачам єгипетської культури. Монета належить до культової серії «Скарабеї».

Рубіновий скарабей – монета, прикрашена трьома рубінами, випромінює позитивну енергію та надихає на пошуки щастя. Також з серії «Скарабеї».

Жовтий метелик – витончений та тендітний. Зображення на монеті має особливе значення для слов’янських народів – це символ нового життя та духовного відродження.

Фенікс – потужний символ духовних змін і безсмертя. Селективна обробка монети під старовину в поєднанні з цифровим друком створюють справжнє художнє та неповторне поєднання.

Час для щастя – монета-талісман із зображенням символів, що допоможуть притягнути вдачу знов у продажу! Чотирилисник, підкова, слоник і золота рибка об’єднують свої сили, щоб доля посміхнулась саме Вам.

Монети можна придбати у відділеннях Банку в 12 містах України – Дніпрі, Києві, Львові, Харкові, Одесі, Запоріжжі, Тернополі, Хмельницькому, Черкасах, Вінниці, Новомосковську, Кривому Розі, а також зробити замовлення на сайті.

Поспішайте, монети в обмеженій кількості!

Ці та інші монети можна придбати тут.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.