Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

До уваги клієнтів Банку

04 Грудня 2019p.

Шановні клієнти!

Згідно з умовами Договору комплексного банківського обслуговування суб`єктів господарювання, відокремлених підрозділів юридичних осіб, самозайнятих осіб, представництв клієнтів АТ «АБ «РАДАБАНК» та Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб (надалі – Договори), клієнт  має право отримати виписку за своїм рахунком. Виписку можливо отримати у відділенні Банку або сформувати самостійно за допомогою системи дистанційного обслуговування.

Беручи це до уваги, нагадуємо, що згідно з умовами Договорів передбачено необхідність підтвердження клієнтами залишків коштів на рахунках, відкритих у банку, станом на 1 січня 2020 р. Для підтвердження залишків необхідно до 1 лютого 2020 р.:

Для корпоративних клієнтів:

  • лист-підтвердження в довільній формі (з обов’язковим зазначенням найменування, номера рахунку, валюти рахунку, залишку по рахунку) або за шаблоном наданим банком, надати засобами системи дистанційного обслуговування або до відділення, де знаходиться на обслуговуванні Ваш рахунок;

Для приватних клієнтів:

  • лист-підтвердження в довільній формі (з обов’язковим зазначенням найменування, номера рахунку, валюти рахунку, залишку по рахунку) або за шаблоном наданим банком, надати до відділення, де знаходиться на обслуговуванні Ваш рахунок.

Залишки коштів на рахунках Клієнтів вважаються також підтвердженими, якщо Банк до 1 лютого 2020 р. не отримав від Вас підтвердження залишку коштів на рахунках.

 

З повагою, керівництво АТ «АБ «РАДАБАНК»


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.