Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Набір з трьох срібних монет «Рік Миші» — уже у відділеннях РАДАБАНК

04 Грудня 2019p.

Набор-тріо складається з трьох варіантів монети «Миша» 2020 австралійської серії «Східний місячний календар III».

Кожна монета у цьому наборі присвячена першій тварині у 12-річному східному зодіаку, демонструє чудову якість та оригінальний дизайн, характерний для австралійської серії «Східний місячний календар (Lunar)».

На реверсі кожної монети зображено двоє мишенят, які готуються зробити власні запаси кукурудзи. У дизайні також присутні: китайський ієрогліф «миша», напис англійською «МИША 2020» і фірмовий знак «Р» Пертського монетного двору. Виконані відповідно до всесвітньо визнаними австралійськими високими стандартами чеканки, у коєний набір увійшли монети зі срібла масою 1 тройська унція кожна.

На аверсі кожної монети зображено профіль Королеви Єлизавети II роботи Джоді Кларка. По колу на аверсі розташовано надпис з позначенням маси, проби та грошовому номіналу.

Срібряний набір-тріо розміщено у класичному чорному футлярі-вітрині з прозорою кришкою, прикрашеному срібряним геометричним орнаментом. Футляр у свою чергу розташовано у прекрасно ілюстрованій коробці, на якій зображено історію про те, як миша стала першою твариною місячного зодіаку та супроводжується нумерованим Сертифікатом справжності.

Крім того, коробка цього набору не просто ілюструє історію про те, як миша стала першою тварино. у 12-рвяному циклі. Дванадцять коробок до таких наборів, які випускатимуться протягом 12 років, зібравшись разом, утворюють діораму, що зображує древній міф про те, як зібрались 12 тварин 12-річного східного календаря.

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» був першим в Україні офіційним постачальником ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору в місті Перт, продає оригінальні монети Польського монетного двору, а також має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. РАДАБАНК увійшов до трійки офіційних дистриб’юторів НБУ і є першим комерційним банком, в якому представлений найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України. Сьогодні купити монети можна в відділеннях Банку в 12 містах України — Дніпрі, Києві, Львові, Харкові, Одесі, Запоріжжі, Тернополі, Хмельницькому, Черкасах, Вінниці, Новомосковську, Кривому Розі, а також зробити замовлення  на сайті


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.