Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Експерт РАДАБАНК розповідає про переваги пластикових карток для отримання пенсії

06 Листопада 2020p.

За статистикою Пенсійного Фонду України на 1 липня 2020 р. загальна кількість пенсіонерів складає 11 млн. 241 тис. осіб. 7 млн. 583 тис. з них вже отримують свої виплати на рахунки в банках, а це майже 70% від загальної чисельності пенсіонерів. Пенсіонери — це особлива цільова аудиторія для РАДАБАНКУ: більшість пенсіонерів — це пасивоутворюючі клієнти, які мають вклад в Банку.

Начальник управління карткового бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК» Тетяна Дегтярьова зазначає, що банк цінує цю категорію клієнтів і прагне надавати для них сервіс тільки вищого класу: рахунок і картка до нього відкриваються безкоштовно після одного звернення в банк, а зарахування пенсії проводиться своєчасно і безкоштовно. А також до кожної картки підключені безкоштовні sms-повідомлення про зарахування пенсії. Оплата комунальних платежів у РАДАБАНК для пенсіонерів проводиться без комісії.

«Для пенсіонерів, які накопичують кошти, ми пропонуємо нарахування відсотків на залишок власних коштів на картці в розмірі до 8% або депозити з бонусом при відкритті + 0,5%, — розповідає Тетяна. — Для пенсіонерів, які активно користуються карткою, ми також можемо зробити вигідну пропозицію: зняття готівки в будь-якому банкоматі України без комісій, інтернет-банкінг RB24 і можливість отримати кредитний ліміт на пенсійну картку».

АТ «АБ «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку банківських послуг як універсальний банк. РАДАБАНК співпрацює з Пенсійним фондом України з 2012 року як уповноважений банк, через який здійснюється виплата пенсій та грошової допомоги за згодою пенсіонерів та одержувачів допомоги, а з 2018 року — як уповноважений банк України, через який здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та  заробітної плати працівникам бюджетних установ.

РАДАБАНК входить в число 43-х українських банків, уповноважених на роботу з пенсіонерами. Для отримання такого статусу необхідно регулярно брати участь у конкурсі и підтверджувати свій статус звітністю.

Мережа РАДАБАНКУ налічує 29 точок продажу в 12 містах України та Банк планує збільшення кількості відділень.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.