Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК увійшов у ТОП-20 digital-банків України!

05 Листопада 2020p.

Одне з головних завдань банківського сектору сьогодні — здатність максимально перейти в онлайн, адже якість банківських послуг може бути високою лише тоді, коли банк іде в ногу з часом, вивчає потреби клієнта та надає відповідний банківський сервіс.

Banker.ua дослідив рівень діджиталізації українських банків та склав рейтинг «ТОП-20 digital-банків України». Рейтинг складається з п’яти розділів, за якими можна визначити популярність банку як бренду у мережі інтернет; рівень відвідуваності сайту; кількість підписників у соцмережах та скачувань мобільного додатку, а також ефективність спілкування з клієнтами онлайн.

РАДАБАНК потрапив у кожну «двадцятку» та не зупиняється на досягнутому й далі працює, аби стати ще більш діджитальним. Нещодавно Банк розробив для своїх клієнтів cтікерпаки РАДАБАНКУ, які можна легко закачати, перейшовши за посиланнями:

  • Стікерпак для Telegram
  • Стікерпак 1 для Viber (доступний з телефона)
  • Стікерпак 2 для Viber (доступний з телефона)

Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.