Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Фінанси під рукою: чим зручний мобільний додаток RB24? – експерт РАДАБАНКУ

27 Травня 2021p.

Онлайн-банкінг міцно закріпився у фінансовому житті українців, спростив їм доступ до банківських продуктів та послуг, дозволяючи зайвий раз не приходити до відділення за документами, задля відкриття депозитів або отримання кредитів. Що пропонує РАДАБАНК для своїх клієнтів розповіла Тетяна Дегтярьова, начальник управління карткового бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК».

Мобільний додаток RB24 від РАДАБАНКУ –  це можливість контролювати свої фінанси та отримувати потрібні банківські продукти онлайн з будь-якого куточку світу. У RB24 для Клієнтів доступні такі ключові сервіси:

  • Перекази (на особисті рахунки та на рахунки інших клієнтів банку, на рахунки відкриті в інших Банках та перекази з картки на картку);
  • Платежі (на рахунки фізичних та юридичних осіб, бюджетних організацій, комунальні платежі, поповнення мобільного телефону, тощо);
  • Управління депозитними вкладами (відкриття, лонгація, розторгнення);
  • Управління рахунками та платіжними картками (оформлення віртуальної картки, налаштування лімітів, налаштування безпеки, блокування/розблокування);
  • Можливість доручати банку здійснювати будь-які платежі автоматично, за встановленим розкладом;
  • Управління кредитними договорами.

Також у додатку доступна функція віддаленої повторної ідентифікації клієнта, що дозволяє за необхідністю уточнювати данні документів або пройти повторну ідентифікацію. Окрім цього у розпорядженні користувачів додатку є розділ по роботі з індивідуальними сейфами та можливість оформити довіреність на користування ними онлайн.

«У нас ще дуже багато ідей на реалізацію. Ми прагнемо стати для Клієнта більше, ніж просто банком і це дозволило нам з початку 2020 року збільшити кількість активних користувачів нашого інтернет-банкінгу (RB24) у 2 рази. У порівнянні з минулим роком, відсоток активності Клієнтів в онлайн-банкінгу на 35%», – додала Тетяна.

А для корпоративних клієнтів РАДАБАНК створив веб-банкінг, в якому вже є доступ до керуванням своїми рахунками, формування звітів, створення платіжних доручень, оформлення кредитів, відкриття депозитних рахунків та багато іншого.

 

За матеріалами Maanimo.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.4 41.1
EUR
43.45 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.