Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Як накопичити та примножити гроші для дітей та внуків — начальник департаменту роздрібного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК» Олена Яценко

28 Серпня 2019p.

Усе більше українців задумуються про інвестиції та збереження уже не лише з точки зору власного капіталу, а для успішного фінансового старту для своїх нащадків. Про варіанти збережень та примножень розповідає начальник департаменту роздрібного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК» Олена Яценко.

«Серед найбільш поширених інструментів накопичення коштів є депозит на одного з батьків або на ім’я дитини, дитячі накопичувальні програми, програми страхування, — зазначає Олена Яценко. — Увесь сенс накопичень зводиться до одного: зберегти купівельну спроможність збережень. Обираючи між депозитом та страховими програмами необхідно пам’ятати, що ключова відмінність у тому, що програми накопичувального страхування містять не лише накопичення коштів, а й страхування життя дитини чи його здоров’я», — додає Олена.

Також для зниження своїх ризиків при накопиченні Олена Яценко радить розподіляти свої кошти у кількох різних інструментах — депозити, цінні папери, золото тощо. А при планування довгострокових накопичень варто подумати про рахунки у кількох  валютах. Гривнева частина дасть високий дохід, а іноземна — забезпечить стабільність збережень.

 

Детальніше —за посиланням:

https://news.maanimo.com/experts/kak-nakopit-i-preumnozhit-dengi-dlya-detej-i-vnukov-25822


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.