Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК продає символ удачі та процвітання

29 Серпня 2019p.

Позолочена срібна монета «Риба-дракон» Монетного двору Майєра (Німеччина) з емаллю у дерев’яному футлярі доступна до продажу у відділеннях РАДАБАНК.

Риба-дракон або азіатська арована — символ удачі та  процвітання. Завдяки великим з металевим блиском лусочкам, довгим плавникам та вусикам, арована нагадує китайського дракона, тому її часто називають рибою-драконом.

Популярність аровани в якості акваріумних риб грунтується не лише на надії на процвітання, а й завдяки легенді, що арована може врятувати свого власника від смерті, загинувши сама.

Повністю позолочена монета виконана у новій технології чеканки Smartminting© (інтелектуальна чеканка). Срібна позолочена арована ефектно виділяється на чорному емальованому тлі, її контур виходить за межі класичної круглої форми монети. Характерна крупна луска риби-дракона на монеті оброблена лазером для створення реалістичного металевого блиску.

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» був першим в Україні офіційним постачальником ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору в місті Перт, продає оригінальні монети Польського монетного двору, а також має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. РАДАБАНК увійшов до трійки офіційних дистриб’юторів НБУ і є першим комерційним банком, в якому представлений найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.