Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Які інструменти застосовувати для ефективного керівництва? ТОП-менеджери РАДАБАНКУ взяли участь у семінарі «Професія – керівник»

03 Червня 2021p.

Вміння вірно сформулювати задачу, проконтролювати виконання та дати зворотній зв’язок – базові навички успішного керівництва.

А розумне делегування, розвиток підлеглих, застосовування ефективних засоби мотивації та вміння адаптувати свої реакції – це must have competence (обов’язкова компетенція) будь-якого керівника.

Команда РАДАБАНКУ прагне розвитку та вдосконалення, бо злагоджена та ефективна робота колективу – це основа успіху компанії. Тому ми взяли участь у семінарі з ефективного менеджменту, метою якого було вдосконалення навичок, здобуття знань про нові інструменти ефективного керівництва та вправне їх використання в роботі.

Окремим важливим фактором є навичка визначати моделі поведінки співробітників та прогнозувати їх реакції, підбирати відповідні інструменти та мотивації залежно від рівня зрілості співробітника та корегувати поведінку через зворотній зв’язок.

Під час проведення семінару були короткі лекції, рольові ігри та опрацювання навичок в невеликих групах, що дозволило учасникам закріпити нові знання та техніки.

Компетентні керівники – ключова умова успіху будь-якої компанії. Тому для РАДАБАНКУ навчання ТОП-менеджерів сучасним тенденціям та інструментам менеджменту – вигідна інвестиція з точки зору підвищення ефективності компанії.

АТ «АБ «РАДАБАНК» – працюємо для Вас з 1993 року.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.4 41.1
EUR
43.45 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.