Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Які пластикові картки найбільш елітні — начальник департаменту приватного бізнесу РАДАБАНК Олена Острініна

25 Вересня 2019p.

Що пропонують Visa і MasterCard своїм заможним клієнтам, розповідає Олена Острініна, начальник департаменту приватного бізнесу РАДАБАНК.

«Елітні картки в Україні представлені двома основними платіжними системами: VISA і MasterCard. Найпрестижнішими в ієрархії преміальних карток є Visa Infinite і MasterCard World Elitе», —  зазначила Олена Острініна.

Такі картки гарантують своїм власникам престиж, VIP-обслуговування і можливість скористатися додатковими послугами банків і міжнародних платіжних систем, а саме:

  • можливість отримання кредитної лінії у формі овердрафт на картковий рахунок на вигідних умовах;
  • безкоштовні аеропорт-сервіси: відвідування бізнес-залів, прискорена реєстрація пасажирів на рейс, проходження паспортного контролю без черги;
  • знижки при проведенні оплати за допомогою БПК у торгово-сервісній мережі усього світу;
  • бронювання номерів у престижних готелях і оренда автомобілів по всьому світу;
  • отримання додаткових послуг, які пропонують центри клієнтської підтримки міжнародних платіжних систем MasterCard і Visa;
  • виділена цілодобова VIP-лінія для вирішення усіх питань, що виникли з карткою;
  • страхування власників БПК за багаторівневою системою (медичне страхування виїжджаючих за кордон, страхування на випадок фінансових ризиків, страхування для любителів екстремальних видів спорту та ін.);
  • оформлення і випуск на пільгових умовах додаткових елітних карток членам сім’ї.

«При виборі банку важливо звертати увагу на повноту сервісів, прозорість тарифної політики, наявність сучасних технологій і функціональність мобільного застосування інтернет клієнт-банку», — завершила Олена Острініна.

 

За матеріалами prostobank

https://www.prostobank.ua/plastikovye_karty/stati/kakie_plastikovye_karty_samye_elitnye


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.