Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Як розвиваються NFC платежі в Україні — Дмитро Лаврушин, РАДАБАНК

24 Вересня 2019p.

Ринок NFC-платежів в Україні та світі переживає справжній бум — операції за допомогою девайсів і безконтактних карток стають все швидшими і зручнішими для клієнтів. Начальник управління розробки продуктів роздрібного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК» Дмитро Лаврушин розповів, чого далі чекати клієнтам і чи варто переживати за збереження своїх персональних даних при використанні біометрії.

За період з першого кварталу 2018 року по перший квартал 2019 роки кількість безконтактних оплат смартфоном в Україні зросла у 35 разів. Найчастіше українці розраховуються за допомогою мобільних пристроїв у продуктових магазинах, громадському транспорті, ресторанах і кафе, а також на АЗС.

«Упевнений, що популярність і темпи зростання безконтактних оплат в Україні не зменшуватимуть обертів, — зазначив Дмитро. — Біометрія — більш досконала система захисту фінансів, ніж ПІН-коди та СМС від банку. Для надійності проведення платежів найчастіше застосовують багатофакторну аутентифікацію —ПІН-код або одноразовий пароль плюс біометричні дані», — додав начальник управління розробки продуктів роздрібного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК».

Також Дмитро відзначає, що всі власники платіжних карток АТ «АБ «РАДАБАНК» мають можливість використовувати глобальні платіжні сервіси Apple Pay і GooglePay.

«Наші клієнти, встановивши на свій мобільний гаджет з технологією NFC відповідну програму, можуть здійснювати безконтактні платежі з карткових рахунків, відкритих в АТ «АБ «РАДАБАНК». Фахівці нашого банку постійно відстежують інновації на ринку безконтактних платежів і використовують їх при розробці нових платіжних сервісів і продуктів», — резюмував Дмитро.

 

За матеріалами Maanimo

https://maanimo.com/exclusive/142976-opros-nfc-platezhi


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.