Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Які пропозиції підготував Банк для МСБ у грудні – експерт РАДАБАНКу

16 Грудня 2021p.

Напередодні новорічних свят РАДАБАНК порадує своїх корпоративних клієнтів спеціальними пропозиціями. Якими саме, розповідає Дмитро Семенов, начальник відділу розробки продуктів корпоративного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК», спеціально для Maanimo.

«РАДАБАНК підготував для корпоративних клієнтів новорічну пропозицію. На період свят ми пропонуємо розмістити вільні кошти в національній валюті на депозиті з підвищеною відсотковою ставкою. Збільшення ставки можливе до 2% та діє пропозиція для всіх видів бізнес-депозитів на суму від 5 млн грн. Також Банк пропонує скористатися усіма видами кредитних та гарантійних операцій, заявки за якими будуть розглянуті в найшвидший термін за прискореною процедурою. Актуальною залишається програма кредитування «Доступні кредити 5-7-9%», – розповідає Дмитро.

З січня 2022 року РАДАБАНК планує презентувати бізнес-клієнтам корпоративні картки преміального рівня на базі Mastercard Platinum.

Прийміть найкраще рішення для Вашого бізнесу та оцініть увесь спектр послуг для корпоративних клієнтів у РАДАБАНКу.

За матеріалами Maanimo.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.4 41.1
EUR
43.5 44.25
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.