Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК провів «Уроки фінансової грамотності» для учнів Львівської спеціальної загальноосвітньої школи Марії Покрови

17 Грудня 2021p.

«Уроки фінансової грамотності» для людей з порушенням слуху тривають.

Так 16 грудня за ініціативи та підтримки РАДАБАНКу в особі начальника Львівської дирекції АТ «АБ «РАДАБАНК» Назара Колодки та його заступника Руслана Жовніріва пройшли «Уроки фінансової грамотності».

Цього разу зустріч відбулася з учнями 9-11 класів та педагогами Львівської загальноосвітньої середньої школи Марії Покрови, яка спеціалізується на навчанні дітей з порушенням слуху.

Надзвичайно цікава та пізнавальна бесіда познайомила дітей з роботою банківської системи, її історією та розвитком, видами грошей тощо. Також діти познайомились з грошима, які використовувались на території нашої держави за весь час її існування. Нумізматичні колекції монет, їх вартість та цінність – все це було сьогодні без бар’єрів.

Діти вчились фінансовій грамотності та отримували відповіді на запитання, що виникали під час бесіди, а найактивніші учні за вірні відповіді на питання під час дискусії отримали цінні призи у вигляді колекційних монет.

Окрім цього, за ініціативи представників міської адміністрації, які долучились до заходу, кожен учень отримав солодкий подарунок.

Чудовий захід з великою кількістю корисної інформації та подарунків. Усмішки на обличчях дітей – найприємніша винагорода, що мотивує продовжувати робити внески у створенні фінансово обізнаного суспільства!

 

РАДАБАНК бере участь у заходах з фінансової грамотності дітей та молоді. У січні 2020 р. вперше виступив інформаційним партнером студентського гранту на навчання в рамках соціального проєкту «Scholarship в Україні». У 2021 році відбувся вже 3-й конкурс поспіль, який підтримав РАДАБАНК.

РАДАБАНК співпрацює з Університетом митної справи та фінансів. Зокрема у червні 2021 року РАДАБАНК, як постійний партнер Університету в заходах впровадження фінансової грамотності, долучився до відкриття експозиції «Валюти та монети країн світу» в будівлі фінансового факультету.

РАДАБАНК бере участь у благодійних заходах. Зокрема в червні 2021 р. пройшов благодійний вечір авторської поезії Олени Острініної, начальника департаменту приватного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК»метою якого був збір коштів на користь підопічної Благодійного Фонду «Kiddo».

Окрім цього РАДАБАНК виділив грант та підтримав реалізацію проєкту реконструкції та модернізації STL-Центру в Дніпрі.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.4 41.1
EUR
43.5 44.25
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.