Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Інвестуйте в золото з РАДАБАНК

28 Січня 2021p.

Золото споконвіку є ключовим елементом усієї системи фінансів світового масштабу, ресурсом, що є найменш схильним до інфляції. Ми пропонуємо Вам приєднатися до світу інвестицій у цей дорогоцінний метал. АТ «АБ «РАДАБАНК» – офіційний дистриб’ютор золота від монетного двору міста Перт (Австралія), який відомий завдяки високій якості обробки та карбування інвестиційних золотих та срібних зливків.

Австралійські зливки, представлені у відділеннях РАДАБАНКУ, надійно захищені пластиковою карткою чорного кольору. На ній також стилізоване зображення величного чорного лебедя — птаха, якого європейці вперше в історії побачили саме тут, в місті Перт на узбережжі океану в Західній Австралії.

Зливки Perth Mint мають маркування визнаного виробника, зареєстроване Лондонською асоціацією учасників ринку дорогоцінних металів LBMA. Такі зливки мають статус вільного обігу на міжнародному ринку: їх купують у будь-якому місці світу, де проводять скупку дорогоцінних металів.

Золото, з якого виготовлені зливки, має пробу 999.9 і відповідає стандартам якості одного з найбільших у світі виробників золота повного циклу.

Замовляйте золоті зливки у нас на сайті, та забирайте у найближчому відділенні РАДАБАНКУ


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.35 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.