Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Колекція монет від РАДАБАНК – Колискова для маленької принцеси

03 Липня 2020p.

Пропонуємо до Вашої уваги ексклюзивну монету у музичній скриньці «Колискова для маленької принцеси».

Майстрам монетного двору Майєра у Німеччині вдалося відтворити ніжність та безтурботність сну немовляти, яке мрійливо мандрує серед зірочок на хмаринці. Контури цього казкового зображення залишаються чіткими та рельєфними, адже виріб має оксидовану поверхню.

Ця монета нестандартної форми: її поле має три наскрізних сердечка, а повітряна кулька та серце винесені за коло виробу. Діаметр монети 38,6 мм. Вага – 1 тройська унція або 31,1 г. Цей шедевр нумізматичного мистецтва виготовлений з чистого срібла 999 проби та реалізується з сертифікатом справжності. «Колискова для маленької принцеси» випущена у 2019 році обмеженим тиражем лише 999 екземплярів. Емітент монети: Острови Кука. Номінал: 5 доларів.

Окремої уваги заслуговує футляр – це справжня музична скринька з якої лунає колискова. Під цю мелодію монета обертається перед невеличким дзеркальцем, немов маленька принцеса, милуючись собою.

Приємні рожеві кольори скриньки, викарбувані крихітні деталі та персонажі – усе це може стати вишуканим подарунком для щасливих батьків та новонародженої дитини.

Встигніть зробити замовлення на сайті РАДАБАНК, адже кількість монет обмежена.

 

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» був першим в Україні офіційним постачальником ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору в місті Перт, продає оригінальні монети Польського монетного двору, а також має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. РАДАБАНК увійшов до трійки офіційних дистриб’юторів НБУ і є першим комерційним банком, в якому представлений найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України. Монети можна замовити  на сайті.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.