Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Користуйтеся факторингом у РАДАБАНКУ!

03 Листопада 2020p.

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» надає комплекс послуг для забезпечення ефективного продажу Ваших товарів з відстрочкою платежу.

«Факторингове обслуговування ліквідовує касові розриви, що виникають при поставках товарів на умовах відстрочення платежу, і забезпечує збільшення прибутків наших клієнтів», — зазначає Сергій Хавроненко, заступник начальника департаменту активно-пасивних операцій корпоративного бізнесу. — Адже факторинг у РАДАБАНКУ дає можливість поповнити оборотні кошти, прискорити їх оборотність та збільшити обсяги продажів».

Як оформити факторинг у РАДАБАНКУ:

  1.  Зверніться у будь-яке відділення РАДАБАНКУ або зателефонуйте за номером (044) 5017527,  2088, дод.2966 і дізнайтеся про умови обслуговування з урахуванням потреб Вашого бізнесу.
  2.  Отримайте від РАДАБАНКУ пропозицію з індивідуальними умовами факторингового обслуговування та підготуйте пакет документів для прийняття остаточного рішення банком.
  3.  Підпишіть договір факторингу з РАДАБАНКОМ.

«Користуйтеся послугою факторингу. У найкоротші терміни отримаєте кошти за товар, відвантажений з відстрочкою платежу. Фінансування кожної окремої операції здійснюється в рамках загального договору і вимагає мінімального пакету документів», — резюмує Сергій Хавроненко.

 

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, що встановлюються НБУ відповідно до законодавства.

Прибуток Банку за результатами роботи у першому півріччі 2020 р. склав 3 млн 949 тис. грн., обcяг активів  — 2,2 млрд. грн, обсяг залучених коштів фізичних та юридичних осіб — 1,5 млрд. грн.

У жовтні 2020 р. РАДАБАНК визнаний банком з найбільшою динамікою росту згідно з результатами XII-го Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ-2020», організованого Міжнародним Фінансовим Клубом «БАНКИРЪ».

У липні 2020 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА. Також у 2020 р. РАДАБАНК увійшов до ТОП-25 рейтингу «50 провідних банків України», покращивши свої позиції на 6 пунктів порівняно з 2019 роком.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.