Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Купуйте подарункові монети до Великодня зі знижками на сайті та у відділеннях РАДАБАНК!

26 Квітня 2021p.

Наближається велике християнське свято – Великдень. Існує стародавня традиція: у цей день дарувати один одному великодні яйця. Яйце – символ життя, воскресіння, родючості, джерело походження всього, що існує в цьому світі. Саме тому, обмінюючись привітанням «Христос воскрес!», християни дарують один одному яйце на знак вічного життя.

Ми зробили для Вас цікаву добірку монет, які мають нестандартну форму «яйце», тож стануть чудовим подарунком до цього світлого дня. А деякі позиції ще й зі знижками до 15%:

  • Яйце “Воскресіння Христове” Золота монета серії “Імператорські яйця Фаберже”
  • Яйце “Кохання” Срібна монета серії “Імператорські яйця Фаберже”
  • Яйце “Яхта Штандарт” Золота монета серії “Імператорські яйця Фаберже”
  • Яйце з пеліканом Срібна монета серії “Імператорські яйця Фаберже”
  • З Великоднем! Срібна монета

Увага! Пропозиція унікальна, тому кількість монет обмежена! Скоріше залишайте заявку на бажану монету на сайті та отримуйте у найближчому відділенні РАДАБАНКУ. Акція діє до 7.05.2021 включно.

Монети можна отримати у відділеннях Банку в 12 містах України — Дніпрі, Києві, Львові, Харкові, Одесі, Запоріжжі, Тернополі, Хмельницькому, Черкасах, Вінниці, Новомосковську, Кривому Розі.

 

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» був першим в Україні офіційним постачальником ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору в місті Перт, продає оригінальні монети Польського монетного двору, а також має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. РАДАБАНК є одним із чотирьох офіційних дистриб’юторів НБУ і першим комерційним банком, в якому представлений найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.35 41.05
EUR
43.45 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.