Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Львівський національний університет імені Івана Франка та РАДАБАНК. Договір співпраці для майбутнього

22 Травня 2024p.

РАДАБАНК, в рамках великого проєкту співпраці з українськими вищими навчальними закладами, уклав перший договір з Львівським національним університетом імені Івана Франка. Ця угода відкриває нові можливості для розвитку освіти, науки та інновацій, відображає спільний інтерес обох сторін у співпраці та передбачає значні перспективи.

Партнерство між університетом і банком має за мету об'єднання наукових, технічних і виробничих потенціалів для досягнення взаємовигідних результатів.

Основними напрямками співпраці є:

  • Проходження практики та написання кваліфікаційних робіт для студентів;
  • Стажування випускників, аспірантів і викладачів; 
  • Мотивація і стимулювання освітньо-наукової діяльності студентів; 
  • Надання стипендій і грантів кращим студентам, аспірантам; 
  • Розроблення й оновлення освітніх програм; 
  • Проведення спільних публічних заходів, що сприятиме обміну досвідом та інноваційними ідеями між учасниками.

Також особлива увага буде приділятися підготовці магістрів за спеціальностями, які є актуальними для банківської справи, перепідготовці та підвищенню кваліфікації працівників банку, включаючи підготовку фахівців вищої кваліфікації для РАДАБАНКу.

Вже 16.06.2024 року бакалаври львівського національного університету ім. Івана Франка проходитимуть практику у відділеннях №13, №15 та №38 міста Львів.

Ми впевнені, що цей проєкт призведе до вражаючих результатів, адже договір заснований на принципах взаємовигідного партнерства та відіграє важливу роль у підтримці освіти й формуванні нового покоління професіоналів своєї справи.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.